Nyheder

Hjælp til overvægtige

Grøn te, har flere virkninger...

Det hænder at den konventionelle medicinalindustri oplever at produkter der er udviklet til behandling af én sygdom, faktisk viser sig at være effektiv over for en helt anden sygdom end den tiltænkte.

På samme måde har man erfaret at det nye kosttilskud, Original Green Tea Tablets – Grøn Te Komplex 70, har vist sig effektiv som et vægtregulerende middel til overvægtige personer.

De foreløbige undersøgelser viser at Grøn Te Komplex 70 har fremkaldt vægttab hos overvægtige personer, der havde et BMI større end 30, og at personerne efter vægttabet var i stand til at fastholde det opnående vægttab. Der er ikke tale om en slanketablet der fremkalder et hurtigt og voldsomt vægttab men om et gradvist vægttab på nogle kilo per måned. Vigtigere er det måske at fremhæve, at et opnået vægttab fastholdes og tendensen til ” elevatorvægt ” bliver markant mindre.

De foreløbige undersøgelser har vist at 60 – 70 % af de personer der indtager 3 – 6 tabletter Grøn Te Komplex 70 opnår en effekt som beskrevet herover.